Allévo Koktajl owocowy

 Allévo Koktajl Owocowy o smaIMG_3725ku Truskawkowo – Jagodowym to środek spożywczy zastępujący całodzienną dietę, stosowany do kontroli masy ciała. Osoby stosujące dietę bardzo niskowęglowodanową (VLCD) moga przygotować go na bazie wody, a te na diecie niskowęglowodanowej (LCD) na odtłuszczonym mleku.

Koktajl ma pyszny smak, działa orzeźwiająco i sycąco. To idealna przekąska nie tylko w porze letniego lunchu!

IMG_3726Składniki

Odtłuszczone mleko w proszku, proszek truskawkowy (16%), białko sojowe, fruktoza, proszek jogurtowy, białko mleczne, minerały (cytrynian potasu, chlorek potasu, fosforan trójwapniowy, cytrynian sodu, chlorek potasu, tlenek magnezu, glukonian cynku, fumaran żelaza, glukonian miedzi, glukonian manganu, molibdenian amonu, jodek potasu, selenin sodu), witaminy (amid kwasu nikotynowego, octan D-alfa tokoferylu, kwas L-askorbinowy, cyjanokobalamina, D-pantotenian wapnia, octan retinylu, chlorowodorek pirydoksyny, cholekalcyferol, monoazotan tiaminy, filochinon, ryboflawina, D-biotyna), błonnik owsiany, emulgator (lecytyna sojowa), stabilizatory (guma guar, guma ksantanowa), aromat, olej rzepakowy, jagody (1%), środki słodzące (sukraloza). Zawiera cukier oraz substancje słodzące.

 

VLCD (Very Low Carbohydrate Diet)-Dieta bardzo niskowęglowodanowa

SPOSóB PRZYGOTOWANIA:
Należy dokładnie przestrzegać podanych wskazówek!
1.Nalej 200-300 ml ciepłej, ale nie wrzącej wody do shaker’a.
2.Wsyp zawartość torebki.
3.Mieszaj dokładnie przez 10-15 sekund.
Proszek powinien być dokładnie wymieszany z ciepłą wodą przed spożyciem.

LCD (Low Carbohydrate Diet)- Dieta niskowęglowodanowa

SPOSóB PRZYGOTOWANIA:
Należy dokładnie przestrzegać podanych wskazówek!
1. Nalej 250 ml zimnego mleka do shaker’a.

UWAGA! Nie należy stosować ciepłej wody!

2. Wsyp zawartość torebki.
3. Potrząsaj przez 10-15 sekund.
Proszek powinien być dokładnie wymieszany z wodą przed spożyciem.

UWAGA:
1. Produkty Allévo mogą być stosowane jedynie przez osoby zdrowe.
2. Produkty Allévo nie powinny być stosowane, jako jedyne źródło odżywiania u dzieci, młodzieży, osób starszych, kobiet w ciąży, karmiących piersią lub też osób z zaburzeniami odżywiania, ponieważ utrata wagi przez te grupy osób może być niezdrowa.
3. Produkty Allévo nie mogą być stosowane jako jedyne źródło odżywiania u osób z nadwagą i komplikacjami (np. cukrzyca, choroby serca, choroby naczyniowe lub zaburzenia przemiany materii) bez konsultacji lekarskiej.
4. Produkty Allévo nie mogą być stosowane jako jedyne źródło odżywiania przez okres dłuższy niż 2 tygodnie bez konsultacji lekarskiej.
5. Produkty Allévo dostarczają odpowiednie, dzienne ilości wszystkich niezbędnych składników odżywczych.
6. Po 2 tygodniach stosowania Allévo jako środka spożywczego zastępującego całodzienną dietę, produkty Allévo można stosować jako uzupełnienie właściwie zbilansowanej diety, zastępując nimi poszczególne posiłki.

Czytaj także: http://business-relations.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=997:synna-dieta-allevor-ju-w-polsce&catid=67:zosta-figur&Itemid=96

 

Dodaj komentarz