Restauracja CRISTALLO Hotelu *****MONOPOL wielokrotnie gościła w swoich progach znamienitych Gości, ale również wiele razy zdarzało się przygotowywać catering dla najbardziej wpływowych ludzi biznesu i polityki. Catering zawsze przygotowywany jest z dbałością o każdy szczegół – od początku do końca, a więc sprzęt, serwis kelnerski, dekoracje.
Zapraszamy do odwiedzenia restauracji Cristallo oraz zorganizowania cateringu!
– Ostatnim tego typy wydarzeniem, które mieliśmy przyjemność uświetnić było otwarcie w Katowickiej Silesii butiku SONO IDONI – i w zgodzie z włoskim duchem butiku menu cateringowe było również włoskie – począwszy od doskonałego Prosecco serwowanego Gościom, przez prosciutto, spektakularnie serwowane caprese, grissini i sałatki z antipasti po doskonałe tiramisu. Szef Kuchni restauracji Hotelu MONOPOL Jakub Biskup otrzymał doskonałe recenzje od Gości za przygotowane menu – i jak sam twierdzi, bez wątpienia na tym się nie skończy. Lubi pozytywnie zaskakiwać i na pewno będzie jeszcze o nim w Katowicach głośno – opowiada Dariusz Ziemniański, Manager Restauracji.